Södersidans Lastbilsverkstad AB - Fordonsverkstad med lång erfarenhet och bred kompetens

Södersidans lastbilsverkstad AB är auktoriserad MAN service verkstad och av Swedac ackrediterad verkstad för att släcka tvåor, installera och kalibrera Dräger alkolås samt för installation, kalibrering och plombering av färdskrivare. Vi servar företagskunder från Sverige och EU i våra lastbilsverkstäder som ligger i Skogås och Jordbro, södra Stockholm.

Södersidan förvävas av Malte Månson Verkstäder AB

Per den 5 Januari 2021 så är Södersidans verksamhet förvärvad av Malte Månson Verkstäder AB, verkstaden kommer fortsätta drivas med samma team likt tidigare, men bara under nytt ägande. Ni kan läsa hela pressreleasen via länken här (Öppnas i nytt fönster)

Södersidan utökar verksamheten med ny fordonsverkstad efter storbrand 2013

Företaget grundades 1985 och drivs idag av ägarna Tommy Hjelm, Frasse Andersson och Leif Blom. Efter en brand 2013 som ödelade Södersidans verkstad i Länna industriområde var situationen kritisk - verkstadslokalen blev helt utbränd. Tillsammans med en fantastisk personal och stöd från andra företag lyckades man mot alla odds att få igång verksamheten provisoriskt efter tre dagar. Efter ett och ett halvt år var den nya verkstaden klar i Länna och den tillfälliga verksamheten i Jordbro resulterade i en ny filial.

Idag har Södersidans Lastbilsverkstad 14 anställda och erbjuder service och reparationer av de flesta tunga fordon såsom lastbilar, bussar, entreprenad- och industrimaskiner. Södersidan har även butiksförsäljning av originalreservdelar, förbrukningsmaterial, hydraulik, lyktor, bromsar med mera.

Boka tid 08 - 771 60 00

Sodersidan MAN serviceverkstad

Våra kunder är det viktigaste, därför är bra service alltid prioriterat!

Frasse Andersson

Leif Blom

Tommy Hjelm