• Auktoriserad MAN service
  • Fordonsverkstad i Stockholm
  • Fordonsverkstad i Stockholm
  • Fordonsverkstad i Stockholm

Fordonsverkstad

Södersidan utför service och reparationer på alla typer av tunga fordon och märken

Södersidan är förvärvad av Malte Månson Verkstäder AB, för framtiden uppmanas ni därför besöka följande hemsida, för att få den senaste kontaktinformationen och nyheterna!

Stockholm/Länna - Malte Månson Verkstad (maltemanson.com)

Södersidans lastbilsverkstad AB är auktoriserad MAN service verkstad och av Swedac ackrediterad verkstad för att släcka 2:or samt för installation, kalibrering och plombering av färdskrivare. Vi servar företagskunder från Sverige och EU i våra lastbilsverkstäder som ligger i Länna i södra Stockholm.

Södersidan utför förstklassig service och reparationer samt skadereparationer på alla typer av tunga fordon. Våra fordonstekniker är välutbildade och kunniga i den senaste tekniken inom fordonsservice vilket gör att vi kan anta i stort sett alla utmaningar när någon råkar ut för ett fordonsfel. 

 

Boka tid 08 - 771 60 00

Skogås
Jordbro

Våra verkstäder

Vår verkstad i Skogås, Länna har cirka 1300 m2 verkstadsyta uppdelat på fem ”fullängdsskepp” och ett halvt ”skepp”. Där finns smörjgrop, bromsprovare och över hela verkstaden går en travers som lyfter 6,4 ton. Fordonsverkstaden i Jordbro har två ”fullängdsskepp” med genomkörning samt två halva ”skepp”. Hydraulslangar kan pressas i verkstäderna både i Skogås och Jordbro.